بهترین مربی تمرینات ورزشی در مشهد

بهترین مربی و برنامه نویس حرفه ای تمرینات ورزش کراسفیت.بدنسازی.فیتنس.trx

بهترین مربی تمرینات ورزشی در مشهد

بهترین مربی و برنامه نویس حرفه ای تمرینات ورزش کراسفیت.بدنسازی.فیتنس.trx

بهترین مربی و برنامه نویس حرفه ای تمرینات ورزشی کراسفیت .بدنسازی .فیتنس.تی ار ایکس09377447683

کلمات کلیدی

چربی سوزی - چربی سوزی موضعی

۵ بشقاب پر قدرت برای عضله سازی بعد تمرین

بدنسازی

نمونه برنامه بدنسازی ۴ روز در هفته برای حجم و فرم دهی

اصول گرم کردن در بدنسازی

کراسفیت برای چه کسانی مناسب نیست؟

باکس کراسفیت

فواید بدنسازی برای بانوان

بهترین حرکات شکم پهلو

پیاده روی و چربی سوزی

چند روز در هفته بدنسازی

ورزش فرم دهی بانوان

برای عضله سازی چقدر ورزش کنم

چربی سوزی و عضله سازی همزمان

بهترین مربی ورزشی

چربی سوزی شکم

نکات کلیدی برای نوشتن برنامه چربی سوز در بدنسازی:

نکات کلیدی برای نوشتن برنامه حجم در بدنسازی

نکات کلیدی برای نوشتن برنامه کات در بدنسازی:

بدنسازی برای بانوان: فواید نکات و برنامه تمرینی

10 افسانه رایج در مورد بدنسازی که باید فراموش کنید

برنامه بدنسازی برای مبتدیان: از کجا شروع کنیم؟

حرکات هوازی را چه زمانی در تمرین بدنسازی انجام دهم

آیا بعد بدنسازی حرکات کشش ایستا انجام دهم

روش اصولی و درست جوشاندن شیر در خانه:

شیر پاستوریزه یا شیر محلی: کدامیک انتخابی سالم‌تر است؟

غذاهای فراوری شده چیست و چه عوارضی دارد

چربی ترانس: زنگ خطری برای سلامتی شما

انواع چربی ها و تمام نکات آن

سفری به دنیای پروتئین ها: انواع و منابع

عسل و شکر: دوراهی شیرین اما پر رمز و راز!

پنجشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳، ۰۱:۲۱ ق.ظ

شیرین کننده ها نقش مهمی در طعم و مزه غذاها و نوشیدنی های ما دارند.

دو تا از رایج ترین شیرین کننده ها عسل و شکر هستند.

اما تفاوت این دو چیست و کدام یک برای سلامتی شما مناسب تر است؟

در این مقاله، به بررسی تفاوت های عسل و شکر برای بدن می پردازیم:

1. منشاء:

  • عسل: محصولی طبیعی است که توسط زنبور عسل از شهد گل ها تولید می شود.
  • شکر: از نیشکر یا چغندر قند به دست می آید و پس از طی فرآیندی تصفیه می شود.

2. ارزش غذایی:

  • عسل: علاوه بر قند، حاوی مقادیر کمی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
  • شکر: تقریباً هیچ ارزش غذایی ندارد و فقط کالری خالی به بدن شما می دهد.

3. تأثیر بر قند خون:

  • عسل: شاخص گلیسمی عسل کمی پایین تر از شکر است،

یعنی قند خون شما را به سرعت افزایش نمی دهد.

  • شکر: شاخص گلیسمی شکر بالا است و می تواند به طور ناگهانی قند خون شما را افزایش دهد.

4. تأثیر بر وزن:

  • عسل: مصرف بیش از حد عسل می تواند به افزایش وزن منجر شود.
  • شکر: مصرف شکر یکی از اصلی ترین عوامل چاقی و اضافه وزن است.

5. تأثیر بر سلامتی:

  • عسل: برخی مطالعات نشان داده اند که عسل ممکن است فوایدی برای سلامتی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و بهبود عملکرد قلب داشته باشد.
  • شکر: مصرف زیاد شکر می تواند با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، دیابت، بیماری کبد چرب و برخی از انواع سرطان مرتبط باشد.

6. طعم و مزه:

  • عسل: طعم و مزه ای طبیعی و شیرین دارد و در انواع مختلفی از طعم ها و رنگ ها وجود دارد.
  • شکر: طعم و مزه ای شیرین و خالص دارد.

در نهایت، انتخاب بین عسل و شکر به شما بستگی دارد.

اگر به دنبال یک شیرین کننده طبیعی با ارزش غذایی بیشتر هستید، عسل می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

اما اگر به دنبال شیرین کننده ای با کالری کمتر هستید، شکر می تواند گزینه ای باشد که به طور متعادل و در مقادیر کم مصرف کنید.

به یاد داشته باشید که هر دو عسل و شکر کالری دارند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.

 

اکرم زراعتکار(مربی برتر بانوان)

 

09377447683

  • اکرم زراعتکار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی